TRE D MEKANISKA AB

2020-01-07
Tre D Mekaniska AB i Vilshult tar steget in i Panelbockningstekniken, och det självklara valet av leverantör är Salvagnini.

PRESSRELEASE

Värnamo, januari 2020

 

Tre D Mekaniska är en legoleverantör som erbjuder kompletta kundanpassade produkter till kunder inom olika branscher, allt från börsnoterade företag till mindre familjeföretag. Vi är en mycket modern mekanisk verkstad med allt från 3D och 2D Laserskärning, kantpressning och Robotsvetsning.

Nu tar vi även steget in i panelbockningstekniken och det självklara valet är marknadsledande Salvagnini med över 40 års erfarenhet där den 1:a panelbocken visade redan 1977.

Maskinen som vi tillsammans i ett arbetsteam från Tre D Mekaniska och Salvagninis panelbocksexperter kommit fram till är P4Lean 2520. Maskinen är i princip fullutrustad med bland annat Salvagninis patenterade MAC 2.0ochCLA-SIM allt för att uppfylla kraven och utmaningar som dagens underleverantörer står inför med snabb helautomatisk omställning.

Efter en djupgående analys av den nya generationen mjukvara STREAM och testbockning i Salvagnini Scandinavias showroom i Värnamo. Även referensbesök och hos redan erfarna panelbockskunder allt för att få in rätt info vad man bör tänkta på inför en investering. Tillsammans har vi hittat den optimala konfigurationen för att hantera allt från kitproduktion till volymproduktion.

Maskinen kommer att levereras under våren 2020

Salvagnini tackar förtroendet och välkomnar ytterligare en underleverantör in i panelbocksfamiljen.

 

För mer information, kontakta

Salvagnini Scandinavia AB, Värnamo tel. 0370 20730 eller skicka ett mail till info@salvagnini.se

www.salvagnini.se

www.youtube.com/user/salvagninichannel

eller

Tre D Mekaniska AB

Verkstadsvägen 3

293 95 Vilshult

Tel. 010-218 18 00

www.tre-d.se                                                                                                                    

info@tre-d.se