SYSTEMAIR AB

2019-08-12
Systemair AB väljer Salvagnini som leverantör för deras senast installation i Slovenien

PRESSRELEASE

Värnamo, augusti 2019

Systemair AB väljer Salvagnini som leverantör för deras senast installation i Slovenien

Systemair startade sin verksamhet 1974 med en banbrytande produktidé, den runda kanalfläkten, vilket gjorde att installationen blev betydligt enklare. Vårt motto blev ”Den raka vägen”, som har utvecklats från en produktidé till en affärsfilosofi. Vårt sortiment har vuxit kraftigt till att omfatta ett brett sortiment av energi­effektiva fläktar, ventilationsaggregat, produkter för luftdistribution, luftkonditionering, luftridåer och värme-produkter. Produkterna är robusta, enkla att välja, installera och använda.

Vår affärsidé är att med enkelhet och pålitlighet som kärnvärden utveckla, tillverka och marknadsföra ventilationsprodukter av hög kvalitet. Med affärsidén som bas och våra kunder i fokus ska vi uppfattas som ett företag att lita på, med fokus på leveranssäkerhet, tillgänglighet och kvalitet.

Salvagnini är mycket stolta över förtroendet att Systemair nu väljer att gå vidare med en komplett S4+P4 linje.

Som vi ser det är det när kunden väljer en komplett S4+P4 får man det ultimata flödet utan något onödigt mellanlager som enbart skapar längre ledtider och kostnader. Med Salvagninis system behövs inget mellanlager då vi har 0 sekunder ställtid då all verktygsväxling sker i ”masked time”. På S4 så finns det ingen ställtid med den unika lösningen med ett multipresshuvud där alla stansar alltid är stansförberedda.

Den snabbaste sträckan mellan 2 punkter är alltid en linje.

 

För mer information, kontakta

Salvagnini Scandinavia AB, Värnamo tel. 0370 20730 eller skicka ett mail till info@salvagnini.se

www.salvagnini.se

www.youtube.com/user/salvagninichannel

eller

Systemair AB

Industrivägen 3

739 30 Skinnskatteberg

www.systemair.com

mailbox@systemair.se