REVENT INTERNATIONAL AB

2022-06-13
Revent International AB i Upplands Väsby möter den ökande förfrågan av stickugnar runt om i världen och gör den största satsningen i företagets historia – en investering i Salvagnini Smart Factory.

PRESSRELEASE

Värnamo, Juni 2022

Revent International AB i Upplands Väsby möter den ökande förfrågan av stickugnar runt om i världen och gör den största satsningen i företagets historia – en investering i Salvagnini Smart Factory.

Revent är världsledande innovatör och tillverkare av stickugnar för högkvalitativa bröd och bakverk. Företagets senaste uppfinning, ONE-serien med ett rundat ugnsrum och skjutdörr, har satt en helt ny standard på marknaden med ökad kostnadseffektivitet och flexibilitet. Revent är ett globalt företag med fyra säljkontor och två produktionsanläggningar, ett i Sverige (hk) och ett i USA. Deras ugnar används dagligen i bagerier i över hundra länder.

Investeringen består i en helt ny produktionslinje med MBT lagersystem+ S4Xe.30+P4Lean-2520 & B3ATA. Detta producerar tillsammans med ett OPS (Order Process System) till 100% i kit-produktion utan mellanlager.

https://www.youtube.com/watch?v=ZWcZDVf8_Nc

Revent kliver in i panelbockningens värld och genomför ett enormt tekniklyft. Valet är marknadsledande Salvagnini som redan 1979 visade den första S4-P4-linjen.

Linjen är helt automatiserad med uppkoppling mot Revents MRP-system där direkt orderhantering sker med hjälp av Salvagninis mjukvara OPS, ett helautomatiskt lagersystem vidare till produktionslinjen S4-P4 & B3ATA vidare till ”kit” stationer.

Det förekommer inga ställtider i systemet. S4Xe.30 har alltid samtliga stansar förberedda med sitt unika multipresshuvud. P4Lean 2520 är fullt utrustad med bland annat CLA-Sim, Option Cut, P-verktyg med mera. Den har också B3ATA med sin unika helautomatiska verktygsväxling.

Systemet kommer att installeras under hösten och vintern 2022-23.

Salvagnini tackar Revent för förtroendet och ser fram emot detta enorma tekniklyft i Upplands Väsby.

Revent International AB

Box 714   

194 27 Upplands Väsby

www.revent.se

info@revent.se

08-590 006 00

Salvagnini Scandinavia AB

Bredastensvägen 14

331 44 Värnamo

www.salvagnini.se

info@salvagnini.se