Värnamo Industriexpo 2017

2017-01-09

VÄLKOMNA till Värnamo Industriexpo 10 – 11:e maj 2017

Anmäl Er redan nu till Flexcell seminarier under Värnamo Industriexpo 10:e-11:e Maj. Ring/maila oss direkt eller viawww.varnamoindustriexpo.se 

Boka in ett besök hos oss för att bekanta Er med vår organisation och vad vi har att erbjuda Er för finurliga produktionslösningar inom plåtbearbetning, för en flexibel, produktiv och effektiv kostnadsbesparande tillverkning! Vi kommer att visa en Flexcell lösning där vi kombinerar panelbockning och kantpressning med en överordnad styrning som kontrollerar och optimerar processflödet direkt från order via affärssystemet. De maskiner som ingår i Flexcell är P2Lean panelbockningsmaskin och kantpress B3 ATA 135 ton, med aut. verktygsinställning, S-crowning (dynamisk, mekanisk bombering) etc.

Ricky Hansson, Application & Simulation manager, kommer att vara på plats tillsammans med våra säljare för diskussioner och visioner för Er framtida tillverkning. Agenda för industriexpo kommer att presenteras separat lite längre fram!

Vi bjuder på lunch!

Onsdagen den 10:e Maj, är den traditionella festkvällen, där det serveras god mat och ”Live” uppträde. Plats: Värnamo Hockeyarena. Program för festkvällen presenteras lite längre fram.
OBS! Separat anmälan till festkvällen och boka redan idag, då antalet platser är begränsade. Först till kvarn!

Ni som även önskar rum för övernattning, kontakta oss snarast, då vi har ett antal rum reserverade.

Besök gärna vår hemsida www.salvagnini.se  för en mer beskrivning av vårt produktprogram

 FRÅGA OSS INNAN NI GER UPP ERA KRAV!