SALVAGNINI SCANDINAVIA AB söker servicetekniker för placering på Nibe AB i Markaryd

2021-12-09

Salvagnini Scandinavia AB är ett dotterbolag till Salvagnini S.p.a. Moderbolaget är ett familjeägt bolag beläget i Sarego i Italien. Koncernen har totalt c:a 1 850 anställda med en omsättning på 3850MSEK. Vi arbetar med försäljning, installation, utbildning och service av högteknologisk FMS utrustning för tunnplåtsbearbetning. Vår utveckling av unika tillverkningssystem för stansning, klippning, bockning och laserskärning har gjort företaget till pionjärer inom dessa områden. Salvagnini Scandinavia AB har sitt huvudkontor strategiskt beläget på Bredasten i Värnamo. Där är vi idag 36 anställda som 2020 omsatte c:a 300MSEK inkl. maskinförsäljningen. Vi har representanter i Danmark och Finland samt i Baltikum. 


 

Uppdragsbeskrivning

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu en ny medarbetare för placering hos Nibe AB i Markaryd, övernattning kan förekomma främst i samarbete med interna utbildningar, som ibland genomförs på våra bolag i Italien och i Österrike.

Dina arbetsuppgifter består av allt ifrån planerad service, installationer, uppföljningsmöten och renoveringar till akuta uppdrag då vi så snabbt som möjligt ska vara på plats för att åtgärda fel. Detta gör att vi arbetar i nära samarbete med kunden där god planering och flexibilitet är viktigt.

Du kommer i huvudsak att arbeta inom två timmars radie runt omkring Markaryd. Arbetet leds och fördelas av våra koordinatorer som du har kontinuerlig kontakt med. Du kommer att ingå i vårt team av kunniga och kompetenta servicetekniker. Vi kan erbjuda dig ett varierat och fritt arbete med tekniska utmaningar i ett internationellt och expansivt bolag. 

 

Kravprofil

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av service och underhåll med goda kunskaper inom mekanik, hydraulik, elteknik och elektronik gärna inom PLC. Kanske har du jobbat som servicetekniker eller liknande tidigare. Har du erfarenhet av arbete och service med lasermaskiner ser vi det meriterande.

Vi tror att en utbildning inom styr- och reglerteknik kan vara en god grund att utgå ifrån. För att trivas med jobbet är du tekniskt intresserad och uppdaterar dig gärna inom ditt område samtidigt som du är utåtriktad och noggrann och bra på att samarbeta både med kollegor och kunder. Du pratar och skriver engelska då kontakter med systerbolagens medarbetare är en del av det dagliga arbetet.

B-körkort erfordras.

Kontakta vår Servicechef Stefan Svensson 0370-20733 för information eller VD Björn Ahlqvist 0370-20731

 

Tycker du detta låter intressant, maila då dina CV / referenser till:
info@salvagnini.se

Med vänlig Hälsning
Björn Ahlqvist VD & Area Manager
Salvagnini Scandinavia AB