SALVAGNINI SCANDINAVIA AB söker en RESERVDELSANSVARIG

2020-02-20

Salvagnini Scandinavia AB är ett dotterbolag till Salvagnini S.p.a. Moderbolaget är ett familjeägt bolag beläget i Sarego i Italien. Koncernen har totalt 1 850 anställda med en omsättning på 3850MSEK. Vi arbetar med försäljning, installation, utbildning och service av högteknologisk FMS utrustning för tunnplåtsbearbetning. Vår utveckling av unika tillverkningssystem för stansning, klippning, bockning och laserskärning har gjort företaget till pionjärer inom dessa områden. Salvagnini Scandinavia AB har sitt huvudkontor strategiskt beläget på Bredasten i Värnamo. Där är vi idag 31 anställda som 2019 omsatte 86MSEK. Vi har representation i Danmark och Finland samt i Baltikum. 


 

Uppdragsbeskrivning

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu en ny medarbetare som reservdelsansvarig.Som reservdelsanvarig har du som huvuduppgift att driva och säkerställa en kostnadseffektiv lagerenhet. Den genomsyras av snabbhet, noggrannhet, individens ansvar och ständiga förbättringar.

  • Kundsupport och orderhantering mot våra lagerenheter i Italien/Österrike.
  • Administrera order för vårt lager i Värnamo med ansvar för volym och saldo.
  • Framtagning av reservdelsofferter för våra kunder samt presentera förslag och nyheter.
  • Utveckling och hantering av lagerflödet för reklamationer och returer.
  • Framtagning av beslutsunderlag och förslag på investeringar för enheten.

 

Vi kan erbjuda dig ett varierat och fritt arbete med tekniska utmaningar i ett gott team med god atmosfär och högt i tak, i ett internationellt och expansivt bolag. 

 

Kravprofil

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av liknande tidigare arbeten. Har du erfarenhet av arbete och service med plåtbearbetningsmaskiner ser vi det meriterande. För att trivas med jobbet är du tekniskt intresserad och uppdaterar dig gärna inom ditt område samtidigt som du är utåtriktad och noggrann och bra på att samarbeta både med kollegor och kunder. Du pratar och skriver engelska då kontakter med systerbolagens medarbetare är en del av det dagliga arbetet. 

Välkommen med din ansökan!

B-körkort erfordras.

Kontakta vår Servicechef Stefan Svensson för information eller VD Björn Ahlqvist

 

Tycker du detta låter intressant, maila då dina CV / referenser till:
info@salvagnini.se

Med vänlig Hälsning
Björn Ahlqvist VD & Area Manager
Salvagnini Scandinavia AB