SALVAGNINI SCANDINAVIA AB söker kundtjänstmedarbetare/ kundsupport

2022-02-07

Plats:                     Värnamo

Omfattning:            Deltid 75%

Varaktighet:           14 månader

Anställningsform:   Vikariat

Salvagnini Scandinavia AB är ett dotterbolag till Salvagnini S.p.a. Moderbolaget är ett familjeägt bolag beläget i Sarego i Italien. Koncernen har totalt 1 850 anställda med en omsättning på 3850MSEK. Vi arbetar med försäljning, installation, utbildning och service av högteknologisk FMS utrustning för tunnplåtsbearbetning. Vår utveckling av unika tillverkningssystem för stansning, klippning, bockning och laserskärning har gjort företaget till pionjärer inom dessa områden. Salvagnini Scandinavia AB har sitt huvudkontor strategiskt beläget på Bredasten i Värnamo. Där är vi idag 36 anställda som 2019/20 omsatte c:a 300 MSEK med maskinförsäljningen. Vi har representation i Danmark och Finland samt i Baltikum.


 

Uppdragsbeskrivning

Dina uppgifter består av att boka besök samt förmedla information till våra tekniker som är ute på serviceuppdrag hos våra kunder. Du tar emot serviceärenden via telefon och mail och skapar ärenden till kund som du sedan följer upp med både dina kollegor och kund. Dina uppgifter består även av orderhantering där du offererar, skapar ordrar, packar samt skickar dessa till kund. Du får hantera returer och reklamationer som kommer tillbaka från våra kunder.
Du får även svara i växeltelefonen och ansvara för inkommande samtal och mail kring frågor från företagets kunder.

 

Kravprofil

Vi tror att du som söker har ett starkt kundfokus och är serviceinriktad. Du är kommunikativ och duktig på att hantera en varierad arbetsbelastning. Tidigare erfarenhet av liknande yrke är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Övrigt

Start:   Maj

Lön:     Månadslön enligt överenskommelse

 

Har du frågor gällande tjänsten hör gärna av dig till vår servicechef Stefan Svensson.
Du ansöker på stefan.svensson@salvagninigroup.com  gärna så snart du kan, dock senast 15:e februari. Välkommen med din ansökan!


Med vänlig Hälsning
Björn Ahlqvist VD & Area Manager
Salvagnini Scandinavia AB