SALVAGNINI SCANDINAVIA AB söker en projektkoordinator

2018-04-03

Salvagnini Scandinavia AB är ett dotterbolag till Salvagnini S.p.a. Moderbolaget är ett familjeägt bolag beläget i Sarego i Italien. Koncernen har totalt 1 600 anställda med en omsättning på 3100MSEK. Vi arbetar med försäljning, installation, utbildning och service av högteknologisk FMS utrustning för tunnplåtsbearbetning. Vår utveckling av unika tillverkningssystem för stansning, klippning, bockning och laserskärning har gjort företaget till pionjärer inom dessa områden. Salvagnini Scandinavia AB har sitt huvudkontor strategiskt beläget på Bredasten i Värnamo. Där är vi idag 30 anställda som 2017 omsatte 73MSEK. Vi har representation i Danmark och Finland samt i Baltikum. 


 

Vi söker Dig som vill jobba i ett internationellt och expansivt bolag! 

Är Du en driven projektkoordinator som söker nästa utmaning?

-Då är det Dig vi söker!

Salvagnini Scandinavia AB befinner sig i ett expansivt skede och behöver nu förstärka teamet med en driven Projektkoordinator för vår Skandinaviska marknad. Du kommer att ingå i ett härligt team och ha rollen som projektkoordinator. Du kommer att koordinera projekt till våra kunder med leveranser av våra nya maskinmodeller. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder, våra säljare och våra projektledare i Italien.
Du ingår i vårt Skandinaviska team av kunniga och kompetenta tekniker som idag består av 30 medarbetare. 

 

Som projektkoordinator är du strukturerad, flexibel, med en bra planeringsförmåga och teknisk kompetens för att tillsammans med våra tekniska säljare och projektledare från Italien, driva projekt från order till leverans och en uppföljning av dessa.

 

Hela Skandinavien är vår arbetsplats men även uppdrag i andra länder kan bli aktuellt. Vi räknar med ca 50-70 övernattningar/år. 

 

Vi kan erbjuda dig ett varierat och fritt arbete med tekniska utmaningar i ett internationellt och expansivt bolag. 

 

Vem är du? 

För att trivas med jobbet så är du tekniskt intresserad, utåtriktad, noggrann, samt bra på att samarbeta med både kollegor och kunder.  

Du kommer ha tät kontakt med systerbolagets medarbetare, varför god engelsk kunskap i både tal och skrift samt B-körkort är ett krav. 

 

 

Kontakta VD Björn Ahlqvist för information

 

Tycker du detta låter intressant, maila då dina CV / referenser till:
info@salvagnini.se

Med vänlig Hälsning
Björn Ahlqvist VD & Area Manager
Salvagnini Scandinavia AB