SALVAGNINI SCANDINAVIA AB söker servicetekniker

2022-02-07

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu en till två nya medarbetare varav en i Mälardalen för servicearbete av maskinanläggningar som finns ute hos våra kunder!

Salvagnini Scandinavia AB är ett dotterbolag till Salvagnini S.p.a. Moderbolaget är ett familjeägt bolag beläget i Sarego i Italien. Koncernen har totalt 1 850 anställda med en omsättning på 3850MSEK. Vi arbetar med försäljning, installation, utbildning och service av högteknologisk FMS utrustning för tunnplåtsbearbetning. Vår utveckling av unika tillverkningssystem för stansning, klippning, bockning och laserskärning har gjort företaget till pionjärer inom dessa områden. Salvagnini Scandinavia AB har sitt huvudkontor strategiskt beläget på Bredasten i Värnamo. Där är vi idag 36 anställda som 2019/20 omsatte c:a 300 MSEK med maskinförsäljningen. Vi har representation i Danmark och Finland samt i Baltikum.


 

Uppdragsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter består av allt ifrån installation, planerad service och renoveringar till akuta uppdrag då vi så snabbt som möjligt ska vara på plats hos kund för att åtgärda fel. Detta gör att vi arbetar i nära samarbete med kunden där god planering och flexibilitet är viktigt. De flesta av våra kunder finns i området kring Värnamo med en radie av fyrtiofem mil. Uppdrag i övriga Skandinavien kan också förekomma.

Beroende på dina kompetenser och våra uppdrag kan även serviceuppdrag i andra länder bli aktuellt. Arbetet leds och fördelas av våra koordinatorer som du har kontinuerlig kontakt med. Du kommer att ingå i vårt team av kunniga och kompetenta servicetekniker som idag består av åtta medarbetare. Vi kan erbjuda dig ett varierat och fritt arbete med tekniska utmaningar i ett internationellt och expansivt bolag. 

 

Kravprofil

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av service och underhåll med goda kunskaper inom mekanik, hydraulik, elteknik och elektronik gärna inom PLC. Kanske har du jobbat som servicetekniker eller liknande tidigare. Har du erfarenhet av arbete och service med lasermaskiner ser vi det meriterande.

Vi tror att en utbildning inom styr- och reglerteknik kan vara en god grund att utgå ifrån. För att trivas med jobbet är du tekniskt intresserad och uppdaterar dig gärna inom ditt område, samtidigt som du är utåtriktad, noggrann, bra på att samarbeta både med kollegor och kunder. Du pratar och skriver engelska då kontakter med systerbolagens medarbetare är en del av det dagliga arbetet. Övernattning förekommer i uppdraget.
Välkommen med din ansökan!

B-körkort erfordras.

Kontakta vår Servicechef Stefan Svensson 0370-20733 för information eller VD Björn Ahlqvist 0370-20731

 

Tycker du detta låter intressant, maila då dina CV / referenser till:
info@salvagnini.se

Med vänlig Hälsning
Björn Ahlqvist VD & Area Manager
Salvagnini Scandinavia AB